Muurstickers, Voertuigstickers, ...

In onze webshop vind u voorlopig enkel kleine stickers van formaat. Bent u opzoek naar andere stickers kan u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hieronder vindt u een overzicht van een klein gedeelte van de mogelijkheden tot het beletteren van uw voertuig (wagen, trailer, moto, quad, fiets, ...)

Onze stickers kunnen op gladde, harde ondergronden aangebracht worden, zoals hout, glas, tegels, metaal, meubels, pleisterwerken, geverfde muren en behangpapier, wagens en trailers, enz... Vochtigheid geen invloed heeft op onze stickers. Dus ze kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden.Onze muur stickers zijn gemaakt uit hoogwaardige dunne materialen en uitvoerig getest om de beste kwaliteit te bieden.

De enige voorwaarden zijn dat de ondergrond vlak, droog, vet- en stofvrij is. Bekijk onze instructiefilm in het tabblad video!

Terwijl onze kleinste motieven een grootte van 9cm x 21cm beslaan, hebben de grootste XXL-stickerseen totaaloppervlak van 1,22m x 15,35m!
Als de kortste zijde langer is dan 1,22m wordt uw sticker in meerdere delen geleverd. Om het materiaal efficiënt te gebruiken worden meerdelige motieven zo materiaal sparend mogelijk op de folie gedrukt. Thuis kunt u de losse delen naar believen met een schaar of met een snijmes uitknippen of -snijden en ordenen.

Als u niet vindt wat u zoekt, contacteer ons, wij hebben in onze fotodatabank meer dan 21 miljoen afbeeldingen waaruit u kan kiezen!

Wij raden u aan de sticker binnen 14 dagen op te plakken, aangezien anders de kleefstof door het ontstaan van luchtbellen tussen het draagfolie en de transferfolie zijn kleefkracht verliest en uitdroogt. Daarom wordt uw muursticker exclusief voor u pas na ingang van de bestelling individueel geproduceerd!